Annonsera i Style

- Investera dina pengar där du får mest valuta för dem!

Reklam är också nyheter. Det är genom reklam din målgrupp hittar ditt budskap och dina erbjudanden – oavsett om du vill bygga en kundkrets på kort tid, eller om du vill stärka ditt varumärke på sikt. Style har sedan starten 2002 erbjudit ett unikt sätt att synas i en tidning som är upp till 116 sidor tjock, fullpackad med lokala reportage och helt gratis. Formatet håller samma kvalitet som ett köpemagasin, vilket lämpar sig perfekt för profilannonsering – något som sällan kan erbjudas på lokal nivå. Att stärka sitt varumärke är minst lika viktigt som att utannonsera varor och erbjudanden. Kvalitén gör även att magasinet är hållbart och det är vanligt att läsare spar sina Style hemma för vidare läsning, i motsats till många andra tidningar.

Styles målgrupp attraheras av ett kvalitativt och påkostat innehåll med resor, mode, inredning, motor, mat, vimmel och mycket mer.

Vi varvar internationella artistporträtt med Västeråsprofiler och lokala nöjesnyheter. Detta gör att Style läses av en köpstarka kvinnor och män i åldrarna 18-45 år.

Style distribueras genom tidningsställ på ett 100-tal välvalda platser i Västerås med omnejd, samt genom läsexemplar på ca 450 platser. Den finns på butiker, gallerior, hotellrum, caféer, hårsalonger, receptioner, där varje tidning antingen läses av flertalet personer eller tas med hem. Detta gör att vi når över 30 000 läsare som på eget initiativ väljer Style.

Magasinet har efter nio års tid blivit ett beprövat och effektivt sätt att marknadsföra sig i. Under 2012 kommer Style att stärka sin position som det enda riktiga lokala nöjesmagasinet tack vare fler samarbetspartners samt en ökad upplaga och ännu fler distributionskanaler.

I Style syns du mot din målgrupp precis som du själv vill – och vi hjälper dig gärna.

Kontakta vår annonsavdelning

 

Sara och Dora

Sara och Dora är två frilansande inredningsdesigners i Västerås som arbetar med både offentliga och privata miljöer. Se mer på:
Sara Johansson:
www.kokongdesign.se
Dora Alexandra Nacsa:
www.interiordesigner.se

Marie J Serge

Marie J Serge är en frilansande stylist med koll på både modeutbudet i Västerås och de internationella trenderna.
Kontakt & portfolio:
mariejserge@hotmail.com