15 maj, 2012

Bye Bye!


Tänkte bara meddela att jag valt att avsluta denna blogg.

Då jag jobbar väldigt mycket och aldrig riktigt haft tid att lägga ner så mycket kraft jag velat med bloggen, är det ingen mening att fortsätta. Jag kommer nu börja jobba ännu mer än vanligt och köra 6 dagars veckor (tills vidare) då jag fått jobb på Zymbeeoz AB i Västerås.

Jag kommer sluta jobba på Bianco Footwear i Juli el. Augusti kanske väljer jag då att blogga igen? Time will tell? Men nu lämnar jag som sagt detta och lämnar plats för en ev. annan bloggare.

Tack för mig!

Xoxo

11 maj, 2012

Acrylic Nails


Här om dagen gjorde jag akryl nagelförlängning på min väninna Hanna. Ytterligare ett intresse jag har! Förstår inte hur jag hinner med allt men det blir väl så när man tycker något är kul.

Ännu roligare är att hon blev mer än nöjd!

Som tack fick jag jättefina blommor, ost och rödvin.

Tack Hanna!

Xoxo

10 maj, 2012

Dagens


Today I’m wearing this!

btw.. jeansjackan och pumpsen från Zymbeeoz på första bilden är snart mina! <3

Xoxo

9 maj, 2012

Purple Rain


En regnig dag som denna är det enda rätta att sätta på sig ett par snygga gummistövlar!

Ironiskt nog lyssnade jag på denna låt igår kväll..

 

Xoxo

4 maj, 2012

White Lace Summer Dress


Den vita spetsklänningen är sommarens motsvarighet till ”den lilla svarta”.

2 maj, 2012

HA BEGäR!!!


Om någon vänlig själ skulle kunna meddela mig vart jag kan införskaffa dessa underbara, snygga, coola, originella och AS FETA solglasögon, skulle jag bli världens lyckligaste tjej!

Xoxo

30 april, 2012

Festival!


I Juli ska jag till Polen på Heineken Open’er Festival 2012! Det ska bli otroligt kul!!

Festivalen kommer hållas på ett flygfält precis vid havet. Några artister som kommer  och som även spelade på Coachella  är SBTRKT, M83, Justice & Bon Iver. Utöver det kommer Björk, Jamie Woon, New Order, The Kills, The xx, Wiz Khalifa, Yeasayer m.fl

Här kan ni själva kika närmare på festivalen & Line Up: www.opener.pl/en

Björk

Justice

SBTRK Live

Wiz Khalifa

The Kills

Jag säger bara YEAH!

25 april, 2012

New Haircut


Idag var jag till Sosso på KLOAK för att trimma till håret.

Jag har försökt att spara ut håret sedan jag var super snaggad och det är SVÅRARE än vad man tror! Många gånger rakade jag mig i ren panik när det hade vuxit ut till ”monchichi” längden. Tillslut så valde jag att spara ut ena sidan först.

Några månader senare är detta resultatet efter Sossos magiska händer. Jag är mer än nöjd! Vi planerar att göra mig riktigt RÖD i håret. Det är en dock en process om man vill ha ett bra resultat utan söndertrasat hår. Men med denna frisyr kan jag hålla mig lugn och nöjd under tiden.

KLOAK

http://www.kloak.se

Nedan ser ni en bild på mig när jag var som mest korthårig. Observera! Jag var lika rakad på båda sidor:

Xoxo

24 april, 2012

Various Lines For Your Eyes..


Xoxo

18 april, 2012

LADIDADI PROJECTS


LADIDADI PROJECTS består utav Västerås duon Matthews Green & Bella Feltendahl . Paret är verksamma inom musik, konst och media och är otroligt talangfulla enligt min mening!

Jag har fått äran att få medverka i ett videoinspelningsprojekt med LADIDADI. Det ska bli SÅ kul! Jag har samarbetat med dem tidigare och det är otroligt lärorikt att få arbeta med så kreativa människor. Looking forward!

Nedan kan ni se de musikvideos som jag medverkat i. Spana även in mer av LADIDADI PROJEKTS på hemsidan: http://ladidadi.se/

 

Xoxo