17 mars, 2015

Instagram

by Dora

Följ vårt dagliga arbete med inredning på Instagram! @dora.sara.inredning

20 december, 2013

God jul och tack för oss!

by Dora

Som ni har märkt under hösten så har inläggen på bloggen varit få. Vi har, som tur är, haft fullt upp med vår verksamhet och projekterat en ny restaurang, café, vip lounge, mässmonter, sprungit på byggmöten och mycket mer. Vi känner helt enkelt att tiden inte räcker till och väljer därför att avsluta vårt engagemang i bloggen men kommer såklart fortsätta skriva inredningsnyheter i Style Magazine.

Vi tackar så mycket för oss och önskar er en god jul och ett gott nytt år!

Etiketter:
2 oktober, 2013

Trendspaning hösten 2013

by sara

Nu finns nytt nummer av Style att läsa på nätet eller hämta på stan. Vi spanar in höstens trender!

9 september, 2013

Designerbox

by Dora

För alla er som älskar överraskningar och paket så kan man nu prenumerera på Designbox. Kända designer gör små objekt för hemmet och det är en överraskning varje månad vem som blir nästa designer och objekt. Julafton varje månad!

20 augusti, 2013

Ferm Living höstnytt

by Dora

Danska Ferm Living har länge varit favoriter men dessa inspirationsbilder får mig att bara vilja flytta rakt in i deras stylade scener. Mycket snyggt!

19 augusti, 2013

Formex

by Dora

Formex startar hösten med inspiration och föreläsningar. Sara och jag besökte mässan i fredags och gottade oss åt allt fint i House Doctors och Bloomingvilles monter. Ernst hejjade vi också på mitt i vimlet. Eklektiskt, metalliskt, naturträ, svartvitt och fortfarande lite neonoranget kan man summera mässan med.

2 juli, 2013

Ögonen på Medoptik

by Dora

För ca 2 år sedan ritade Sara och jag en ny glasögonbutik på Erikslund i Västerås. Nu fortsätter samarbetet med en specialskyltning för att förstärka deras fokus på ögon. Skyltarna är en förstoring av akvarellteckningar målade för hand. Besök gärna Medoptik för en närmare titt!

20 juni, 2013

Glad midsommar!

by Dora

Vi önskar er en trevlig midsommarhelg och en skön sommar!

10 juni, 2013

I senaste numret av Style

by Dora

Nu hittar ni senaste numret av Style på stan i Västerås, alternativt kan man även läsa det här: Style Magazine.

23 maj, 2013

Det lilla rummet

by Dora

Grattis till min kollega Sara som har blivit mamma till en liten tjej, hurra! :)

För att fira detta så vill vi visa lite inspiration till barnrummet. För er som har iPad så kan man nu köpa Trendensers iPad-magasin med barnrumsspecial.